:) :'(


Då sunshine var glad:)

En gång var jag faktiskt lycklig med dig oavsett våra bajs rutiner:)



Nu sunshine vara ledsen:(

Nu är jag ledsen tack vare våra bajs rutiner :'(

Svart kärlek!



Tänk att kärleken kan innehålla sådan smärta. Vad är det som gör ont egentligen?
Tänk att det kan göra så ont att veta att hennes killkompis betyder mer än sin pojkvän eller nu kan man ju säga ex eftersom hon lämnade mig för en vecka sen. Det gör lite ont att se hur hon åker till den där killen istället för att åkta till sin pojkvän som hon älskar så himla mycket. Att till och med kunna sitta under en kväll och säga hur mycket hon saknar mig och vill vara med mig men kan inte komma för att hon är på någon demonstration.
Att sedan åka till den där killen tidigt nästa morgonen istället för att åka till mig som hon saknade så himla mycket kvällen innan. Och att sedan sitta hos den där kille och säga hur mycket hon saknar mig och sedan ber mig ringa för att hon vill höra min röst medans hon sitter hos den där killen. Hela grejen är den att jag inte vet om det. Det får jag reda på framåt kvällen att hon satt hos den där killen fram till eftermiddagen och ville prata med mig för att höra min röst.
Tänk att hon skrev ett så förnuftigt svar en gång till han när hon var hos mig en kväll och han skriver till henne att han tycker att hon ska komma till han så att han kan smeka lite på henne. Svaret tillbaka var...Men lilla vännen..
KUUL VAA!!! Vem av er där ute hade accepterat ett sånt svar.
och att sitta med mobilen i handen som om den vore fastlimmad och sedan skriva 24/7 me killen när hon är med mig.
För mig är ju det att visa svart kärlek. Det är inte riktig kärlek om man inte fattar efter att ha gjort samma tabbe 4 gånger under samma vecka och sedan efteråt försöka be om förlåtelse genom att skicka små gulliga sms som innehåller meningar om sakand m.m
Själv så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för det är nästa sorjligt att en tjej som man har ställt upp för med hela sitt liv kan med o svika så.

Jaja..Man får väll hoppas på att hon är nöjd med sina beslut och att hon hittar någon som kan acceptera ett sådant beteende.
Själv så är jag för svag för det.

God natt!

RSS 2.0